Βοήθεια

Σύνδεση

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να συνδεθείτε στο CoinMad.com. Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό σας και τον κωδικό στα σχετικά πεδία και πατήστε "Σύνδεση" ή απλά πιέστε το "Enter" στο πληκτρολόγιό σας.

  • Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, πατήστε το σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;". Θα οδηγήθείτε σε μια νέα σελίδα, όπου θα πρέπει να δηλώσετε το Email σας και να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε στο κάτω μέρος.
  • Αυτός ο κωδικός είναι απαραίτητος για να αποτρέψει αυτοματοποιημένες επιθέσεις στον λογαριασμό σας. Αν δε μπορείτε να διαβάσετε τους χαρακτήρες του, κλικάρετε την επιλογή "επαναφόρτωση εικόνας". Νέοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν και θα χρειαστεί να τους εισάγετε, αντί των προηγουμένων.
  • Πατήστε το "Στείλτε μου νέο κωδικό" και ένας νέος κωδικός θα σταλεί αυτόματα στο Email σας. Για λόγους ασφαλείας, το Email που συμπληρώσατε σε αυτή τη σελίδα, πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που είχατε δηλώσει όταν κάνατε την εγγραφή σας στο CoinMad.
  • Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα λογαριασμό, πατήστε στο : "Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε τώρα, εντελώς δωρεάν!", για να εγγραφείτε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του CoinMad.com.Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis