Βοήθεια

Μηνύματα / Επικοινωνία

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα των μηνυμάτων και να ανταλλάσετε μηνύματα με άλλους χρήστες του CoinMad, θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένα μέλη. Για να εγγραφείτε, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα με τις Οδηγίες Εγγραφής.

Αφού συνδεθείτε, πατήστε στο "Ο Λογαριασμός μου". Μέσω του τομέα "Μηνύματα", σας δίνεται η επιλογή είτε να ημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα, είτε να τσεκάρετε όλα τα νέα μηνύματα που πιθανόν έχετε στο φάκελλο εισερχομένων, είτε να διαβάσετε τα μηνύματα που έχετε αποστείλει σε άλλους χρήστες, ή τέλος να τσεκάρετε όλα τα μη χρήσιμα εισερχόμενα και απεσταλμένα μηνύματα που έχετε τοποθετήσει στο φάκελο με τα διεγραμμένα μηνύματά σας.

Δημιουργία

Πατώντας το σύνδεσμο της Δημιουργίας, έχετε πρόσβαση στη σελίδα δημιουργίας νέου μηνύματος, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες του CoinMad και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα παρακάτω κενά.

 • Προς: εδώ συμπληρώνετε το ψευδώνυμο του χρήστη που θέλετε να επικοινωνήσετε. Αν δε το θυμάστε ακριβώς, μπορείτε να το βρείτε κάνοντας αναζήτηση μέσω του συνδέσμου που βλέπετε ακριβώς από κάτω.
 • Θέμα: εδώ συμπληρώνετε το θέμα χρησιμοποιώντας μέχρι 64 χαρακτήρες. Το θέμα συνήθως είναι μια σύνοψη ολόκληρου του μηνύματος.
 • Μήνυμα: εδώ συμπληρώνετε το κείμενο του μηνύματος σας χρησιμοποιώντας μέχρι 1024 χαρακτήρες.

Τα παραπάνω 3 πεδία είναι υποχρεωτικά.

Κλικάροντας το σύνδεσμο "Αποστολή", το μήνυμά σας αποστέλεται στον επιθυμητό χρήστη και αποθηκεύεται στο φάκελο απεσταλμένων, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να το διαβάσετε αργότερα.

Εισερχόμενα

Πατώντας το σύνδεσμο "Εισερχόμενα", έχετε πρόσβαση σε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα που έχετε είτε από άλλους χρήστες του CoinMad, είτε από προσωπικό του CoinMad. Όλα τα εισερχόμενα μηνύματα χωρίζονται ανά ημερομηνία, με τα πιο πρόσφατα να εμφανίζονται στην κορυφή. Αυτά τα μηνύματα μπορεί είτε να σχετίζονται με κάποιο συγκεκριμένο "Νόμισμα" ή προσφορά ή να αφορούν κάποιο γενικό θέμα. Τα μη αναγνωσμένα μηνύματά σας, θα εμφανίζονται με μια απαλή κίτρινη απόχρωση κι ένα φάκελο με αστέρι.

 • μηνύματα που σχετίζονται με κάποιο "Νόμισμα" που έχετε εισάγει, έχουν ως θέμα: "Σχετικά με το Νόμισμα ΧΧΧ", όπου το ΧΧΧ αντιστοιχεί στον μοναδικό κωδικό του νομίσματος,
 • μηνύματα που σχετίζονται με κάποια δική σας προσφορά αντικειμένου ή υπηρεσίας, έχουν ως θέμα: "Σχετικά με την προσφορά ΧΧΧ", όπου το ΧΧΧ αντιστοιχεί στον μοναδικό κωδικό της προσφοράς,
 • μηνύματα που δεν σχετίζονται με κάποιο "Νόμισμα" ή προσφορά, μπορούν να έχουν ως θέμα ο,τιδήποτε και μπορεί να αφορούν μια γενική ερώτηση

Πατώντας το κόκκινο σημάδι "x" δίπλα στο κάθε μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να το απομακρύνετε, μετακινώντας το στο φάκελο διεγραμμένων.

Κλικάροντας στο θέμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μήνυμα, ώστε να το αναγνώσετε.

Αφού διαβάσετε το μήνυμα μπορείτε:

 • να απαντήσετε στον αποστολέα, γράφοντας ένα κείμενο, που δε θα πρέπει να υπερβαίνει τους 1024 χαρακτήρες, στο πεδίο: "Απάντηση" και κλικάροντας το "Αποστολή" παρακάτω. Το μήνυμα αποθηκεύεται στο φάκελο απεσταλμένων και μπορείτε να το αναγνώσετε οποτεδήποτε το θελήσετε.
 • να το σβήσετε, πατώντας το κόκκινο σημάδι "x". Το μήνυμα θα μεταφερθεί από το φάκελο εισερχομένων, στο φάκελο διεγραμμένων και μπορείτε να το αναγνώσετε ή να το σβήσετε οριστικά, οποτεδήποτε το θελήσετε.

Σημαντική Σημείωση

Κάθε εισερχόμενο μήνυμα που περιέχει υβριστικό ή καταχρηστικό περιεχόμενο ή παραβιάζει την Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Χρήσης ή είναι με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό ή απειλητικό, θα πρέπει άμεσα να καταγγέλεται στο τμήμα Abuse του CoinMad.

Επίσης, το προσωπικό του CoinMad ποτέ δε θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει από εσάς προσωπικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τηλέφωνο κλπ. Όποια παρόμοια απόπειρα γίνεται μέσω μηνύματος, είναι παράνομη και θα πρέπει να καταγγέλεται άμεσα σε εμάς.

Απεσταλμένα

Κλικάροντας το σύνδεσμο "Απεσταλμένα", αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει μέχρι στιγμής. Τα "Απεσταλμένα" μηνύματα δεν είναι δυνατόν να σβηστούν και αποθηκεύονται όλα προσωρινά στο φάκελο απεσταλμένων για τη δική σας ασφάλεια.

 • μηνύματα που σχετίζονται με κάποιο "Νόμισμα" που σας ενδιαφέρει, έχουν ως θέμα: "Σχετικά με το Νόμισμα ΧΧΧ", όπου το ΧΧΧ αντιστοιχεί στον μοναδικό κωδικό του νομίσματος,
 • μηνύματα που σχετίζονται με κάποια προσφορά αντικειμένου ή υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει, έχουν ως θέμα: "Σχετικά με την προσφορά ΧΧΧ", όπου το ΧΧΧ αντιστοιχεί στον μοναδικό κωδικό της προσφοράς,
 • μηνύματα που δεν σχετίζονται με κάποιο "Νόμισμα" ή προσφορά, μπορούν να έχουν ως θέμα ο,τιδήποτε και μπορεί να αφορούν μια γενική ερώτηση

Διεγραμμένα

Κλικάροντας το σύνδεσμο "Διεγραμμένα", αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα προσωρινά διεγραμμένα μηνύματα που διαγράψατε από τα "Εισερχόμενά" σας. Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα από το λογαριασμό σας αυτά τα μηνύματα, απλά κλικάροντας το σύνδεσμο "άδειασμα", δίπλα από τον τίτλο "Διεγραμμένα Μηνύματα". Αυτή η ενέργεια δεν είναι δυνατόν να ακυρωθεί, γι'αυτό να είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα που περιέχονται στο φάκελο διεγραμμένων, πριν το κλικάρετε.

Επικοινωνία με το χρήστη

Όταν ψάχνετε για "Νομίσματα" ή προσφορές και δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το χρήστη που προσφέρει το επιθυμητό "Νόμισμα" ή αντικείμενο/υπηρεσία, κλικάροντας το σύνδεσμο "Επικοινωνία με το χρήστη".

Όταν πατήσετε αυτό το σύνδεσμο, οδηγείστε στη σελίδα της δημιουργίας νέου μηνύματος, όπου τα πεδία "Προς:" και "Θέμα" είναι αυτόματα συμπληρωμένα και δεν γίνεται να διορθωθούν.

 • Προς: σε αυτό το πεδίο αναγράφεται ο χρήστης που στέλνετε το μήνυμα,
 • Θέμα: σε αυτό το πεδίο αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός του "Νομίσματος" ή της προσφοράς,
 • Μήνυμα: σε αυτό το πεδίο πληκτρολογείτε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε, χρησιμοποιώντας μέχρι 1024 χαρακτήρες.

Κλικάροντας το σύνδεσμο "Αποστολή", το μήνυμά σας αποστέλεται στον επιθυμητό χρήστη και αποθηκεύεται στο φάκελο απεσταλμένων, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να το διαβάσετε αργότερα.
Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis