Βοήθεια

Feedback

Ο τομέας "Feedback" είναι από τους πιο σπουδαίους στο CoinMad. Θα χρειαστεί να επισκέπτεστε το "Feedback" του κάθε χρήστη συχνά, ώστε να τσεκάρετε την κατάσταση των προηγούμενων συμφωνιών τους. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε κάνει, πριν ολοκληρώσετε μια αγορά ή πώληση, για να έχετε επιτυχημένες συναλλαγές.

Μέσω της σελίδας του "Feedback" σας, μπορείτε να έχετε μια ιδέα για το πως τα πάτε μέχρι στιγμής με τις συμφωνίες σας και τι γράφουν οι άλλοι χρήστες για εσάς.

Στην κορυφή αυτής της σελίδας, μπορείτε να δείτε το σκορ και το ποσοστό σας.

Το "Feedback" σκορ, είναι το άθροισμα όλων των θετικών και αρνητικών σκορ που έχετε λάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το κάθε θετικό "Feedback" που έχετε λάβει ισοδυναμεί με μια μονάδα και προστίθεται στο συνολικό σας σκορ, ενώ το κάθε αρνητικό "Feedback" που έχετε λάβει ισοδυναμεί επίσης με μια μονάδα, αλλά αφαιρείται από το συνολικό σας σκορ.

Το ποσοστό του "Feedback" σας υπολογίζεται βάσει του ακόλουθου τρόπου :

Το θετικό σας "Feedback" πολλαπλασιαζόμενο με εκατό (100), διαιρούμενο με το συνολικό αριθμό των "Feedback" σκορ που έχετε λάβει. Το κάθε "Feedback" σκορ σε αυτή την περίπτωση ισοδυναμεί με μια μονάδα, ανεξάρτητα από το αν είναι θετικό ή αρνητικό.

Παράδειγμα 1:

Αν λάβετε θετικό "Feedback" από τρεις χρήστες για τρεις διαφορετικές συμφωνίες, τότε το "Feedback" σκορ σας θα γίνει τρια (3) και το ποσοστό σας [(100 * 3) / 3] % = (300 / 3) % = 100%.

Παράδειγμα 2:

Αν λάβετε θετικό "Feedback" από τέσσερις χρήστες για τέσσερις διαφορετικές συμφωνίες, αλλά και ένα αρνητικό "Feedback" από κάποιον άλλο χρήστη, τότε το "Feedback" σκορ σας θα γίνει τρια : (+4) + (-1) = +3 και το ποσοστό σας [(100 * 4) / 5] % = (400 / 5) % = 80%

Μπορείτε να βρείτε στο γκρι κουτί κάποια επιπλέον στατιστικά για την μέχρι στιγμής δραστηριότητά σας στο CoinMad.

Κάτω από το γκρί κουτί, υπάρχει μια λίστα με το κάθε "Feedback" ξεχωριστά που έχετε λάβει, για την κάθε συμφωνία σας στο CoinMad, μαζί με τα σχόλια των άλλων χρηστών για εσάς.

Μερικές γραφικές απεικονίσεις έχουν προστεθεί σε αυτή τη σελίδα, προκειμένου να μπορείτε με μια ματιά να αντιληφθείτε πόσο αξιόπιστος και ισχυρός είναι ένας χρήστης στις αγοραπωλησίες του.

Ακολουθεί η επεξήγηση των γραφικών απεικονίσεων αναλυτικά :

α) Κατάσταση Σκορ (Σύμβολο Νέου χρήστη/Στόχου)

Καθώς το "Feedback" σκορ σας αυξάνει, σας προσφέρουμε ένα, διαφορετικό κάθε φορά που ανεβαίνετε κατηγορία, σύμβολο, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την κατάστασή σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίζετε από χρήστες λιγότερο έμπειρους στο CoinMad!

Ακολουθεί λίστα των κατηγοριών εικονιδίων κατάστασης σκορ και επεξήγηση για το πως διαβαθμίζονται αυτές :

1) Σύμβολο Νέου Χρήστη

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 0 έως 5 μονάδες - κάθε νέος χρήστης αυτόματα λαμβάνει αυτό το σύμβολο.

2) Ανοιχτός Γκρι Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 6 έως 19 μονάδες

3) Γκρι Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 20 έως 49 μονάδες

4) Ανοιχτός Κίτρινος Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 50 έως 249 μονάδες

5) Κίτρινος Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 250 έως 499 μονάδες

6) Καφέ Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 500 έως 999 μονάδες

7) Κόκκινος Στόχος

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το "Feedback" σκορ σας είναι από 1000 έως 1999 μονάδες

β) Κατάσταση Πλούτου (Σύμβολο Βαλίτσας Ράβδων CoinMad/Χρυσού)

Κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε μια συμφωνία, είτε είστε ο αγοραστής, είτε ο πωλητής, το χρηματικό ποσό που πληρώνετε ή δέχεστε, αποθηκεύεται στη βάση μας. Κάθε διαφορετικό ποσό προστίθεται στα υπόλοιπα και το σύνολο αντικατοπτρίζει το άθροισμα χρηματικών ποσών που έχετε πληρώσει ή λάβει.

Βάσει αυτού του αθροίσματος, σας προσφέρουμε το σύμβολο της βαλίτσας. Όσο μεγαλύτερη είναι η βαλίτσα σας, τόσο περισσότερα χρήματα έχετε διακινήσει μέσω του CoinMad.

Κάθε νέος χρήστης αυτόματα λαμβάνει μια βαλίτσα της μιας ράβδου με το χρώμα του CoinMad.

Ακολουθεί λίστα των κατηγοριών εικονιδίων κατάστασης πλούτου και επεξήγηση για το πως διαβαθμίζονται αυτές :

1) Σύμβολο Βαλίτσας μιας ράβδου CoinMad

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 0 έως 29, ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

2) Σύμβολο Βαλίτσας μιας ράβδου Χρυσού

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 30 έως 499, ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

3) Σύμβολο Βαλίτσας δυο ράβδων Χρυσού

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 500 έως 1999,
ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

4) Σύμβολο Βαλίτσας τριών ράβδων Χρυσού

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 2000 έως 4999,
ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

5) Σύμβολο Βαλίτσας τεσσάρων ράβδων Χρυσού

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 5000 έως 9999,
ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

6) Σύμβολο Βαλίτσας πέντε ράβδων Χρυσού

- αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχετε λάβει ή πληρώσει, κυμαίνεται από 10000 έως 19999, ανεξαρτήτως του νομίσματος (Ευρώ, Δολλάρια Η.Π.Α. ή Λίρες Αγγλίας)

γ) Verified / Not Verified

Το "Not Verified" εικονίδιο θα εμφανίζεται στη σελίδα "Feedback" όσων χρηστών δεν είναι "Verified" μέσω του CoinMad. Αυτή η διαδικασία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και θα είναι γρήγορη και απλή.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Αν κάποιος χρήστης έχει πολύ υψηλό "Feedback" σκορ, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αξιόπιστος για να κάνετε συμφωνίες. Χρειάζεται να ελέγχετε το σκορ του, αλλά πάντοτε σε συνδυασμό με το ποσοστό και την κατάσταση πλούτου. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να έχει κάνει πολλές αγοραπωλησίες με αποτέλεσμα να έχει σκορ πάνω από 100, αλλά το ποσοστό του να είναι χαμηλό, π.χ. 60%.
  • Μπορείτε να αφήσετε "Feedback" οποιαδήποτε στιγμή μετά την αγοραπωλησία και όσο η συμφωνία είναι σε εκκρεμότητα. Μια συμφωνία θα θεωρείται ολοκληρωμένη, όταν και οι δυο πλευρές αφήσουν "Feedback", ο ένας για τον άλλο.Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis