Βοήθεια

Deals

Ως συμφωνία θεωρείται στο CoinMad, είτε μια αγορά, στην περίπτωση που είστε ο κάτοχος του 'Νομίσματος', είτε μια πώληση, στην περίπτωση που είστε ο κάτοχος του προϊόντος.

Σε αυτό τον τομέα, μπορείτε να δείτε τις 'Ολοκληρωμένες' και τις 'Εκκρεμούσες Συμφωνίες'. Μια συμφωνία θα θεωρείται ως 'Ολοκληρωμένη' όταν και οι δυο πλευρές της συμφωνίας, έχουν αφήσει feedback.

Μέσω της σελίδας 'Ολοκληρωμένες συμφωνίες', μπορείτε να δείτε τις συμφωνίες που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Η σελίδα 'Εκκρεμούσες Συμφωνίες' σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο και την επίβλεψη όλων των συμφωνιών που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Πατώντας στην επιλογή 'Εκκρεμούσες Συμφωνίες', οδηγείστε σε μια σελίδα που περιέχει τη λίστα με τις μη ολοκληρωμένες σας συμφωνίες, η οποία περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες :

α) Τον μοναδικό κωδικό της συμφωνίας. Όταν κάποιος χρήστης αποδέχεται μια προσφορά, μια συμφωνία δημιουργείται, η οποία παίρνει το δικό της μοναδικό κωδικό, με τον ίδιο τρόπο που αυτό συμβαίνει κατά τη δημιουργία ένός 'Νομίσματος' ή μιας προσφοράς,

β) Την ημερομηνία που έγινε η συμφωνία,

γ) Τα ψευδώνυμα του χρήστη που έχει το 'Νόμισμα' και του χρήστη που έκανε την προσφορά.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε συμφωνία, κάνοντας κλικ στον μοναδικό κωδικό της.

Η σελίδα που οδηγείστε τώρα, έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθά να έχετε έλεγχο και την επίβλεψη των ενεργειών σας πιο εύκολα, αφού μια συμφωνία πραγματοποιηθεί. Σε αυτή τη σελίδα επίσης, θα σας δωθούν κάποιες συμβουλές για το πως να ολοκληρώσετε τη συμφωνία με επιτυχία.

Η συμφωνία σας συνοψίζεται υπό τη μορφή ενός 'ψηφιακού' τιμολογίου, το οποίο περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της συμφωνίας εν συντομία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 2 ερωτήσεις, τις οποίες θα πρέπει να απαντήσετε, είτε αν είστε ο χρήστης που διέθεσε το 'Νόμισμα' :

α) στείλατε την πληρωμή;

β) λάβατε την προσφορά;

Είτε αν είστε αυτός που έκανε την προσφορά:

α) λάβατε την πληρωμή;

β) στείλατε την προσφορά;

Θα παρατηρήσετε ότι όταν απαντήσετε σε κάποια ερώτηση, το πεδίο της κατάστασης πάνω από τις ερωτήσεις αλλάζει αυτόματα.

Απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις μόνο αν είστε σίγουροι και μην παρέχετε ψεύτικες πληροφορίες.

Μέσω της σελίδας 'Εκκρεμούσες Συμφωνίες', μπορείτε επίσης να αφήσετε feedback στον άλλο χρήστη, απλώς πατώντας πάνω στο 'Αφήστε feedback'. Μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε θετικό ή αρνητικό feedback και να γράψετε κάποια σχόλια, χρησιμοποιώντας 255 χαρακτήρες. Ό,τι γράψετε θα δημοσιεύεται στη σελίδα του feedback του άλλου χρήστη, γι'αυτό να είστε ευγενικοί, ειλικρινείς και συγκεκριμένοι.

Το πεδίο των μηνυμάτων είναι ένα μη-δημόσιο 'ημερολόγιο', με τη συζήτηση που θα έχετε με τον άλλο χρήστη της συμφωνίας, μέχρι αυτή να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. Αφού κάνετε μια συμφωνία, σιγουρέψτε ότι όλη η επικοινωνία με την άλλη πλευρά θα γίνεται μόνο μέσω αυτού του πεδίου.
Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis