Συχνές Ερωτήσεις

ΓΕΝΙΚΑ
 1. Τι είναι το CoinMad;

  Το CoinMad είναι μια ιστοσελίδα αγοραπωλησιών, στην οποία συμμετέχουν καταστήματα και πωλητές από όλο τον κόσμο!

 2. Χρειάζεται να πληρώσω κάποιο ποσό για να αρχίσω να χρησιμοποιώ το CoinMad;
  Αν και το συνηθισμένο σε ιστοσελίδες ανταλλαγών και πωλήσεων είναι ο χρήστης να πληρώνει κάποιο αντίτιμο για τη χρήση των υπηρεσιών, η χρήση του CoinMad είναι απολύτως δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνετε μέλη είναι να έχετε email. Η εγγραφή είναι μια πολύ απλή διαδικασία, η οποία δεν κρατάει πάνω από 2 λεπτά της ώρας και αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις δυνατότητες του CoinMad!
ΒΡΕΣ ΔΩΡΟ
 1. Όταν δηλώνω ένα ποσό για να βρω δώρο, πρέπει να το πληρώσω απαραίτητα;
  Ασφαλώς ΟΧΙ! Χρησιμοποιώντας το 'Βρες Δώρο', αυτό που κάνετε στην ουσία είναι να δηλώνετε για ποιό χρηματικό ποσό ενδιαφέρεστε να λάβετε προτάσεις. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να το πληρώσετε. Η μόνη περίπτωση που θα χρειαστεί να καταβάλετε το αντίτιμο θα είναι αν αγορά κάποιου αντικειμένου ή υπηρεσίας.
 2. Για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσω το 'Βρες Δώρο'; Συνήθως γνωρίζω τι θέλω να αγοράσω όταν έχω τα χρήματα στην τσέπη μου. Τι επιπλέον δυνατότητες μου προσφέρει;
  Ας υποθέσουμε ότι έχετε διαθέσιμα στο πορτοφόλι σας 30 ευρώ. Φανταστείτε να είχατε την ευκαιρία να ρωτήσετε 5 φίλους σας, τι θα σας έδιναν σε αντάλλαγμα των χρημάτων σας. Το πιθανότερο είναι ο καθένας τους να σας έδινε διαφορετική απάντηση και μπορεί να μη σας ενδιέφερε τίποτα από αυτά. Υπάρχει όμως σίγουρα περίπτωση κάποιος τους να σας πρότεινε κάτι το οποίο δεν είχατε καν φανταστεί, το οποίο θα σας ενθουσιάσει.

  Παρολαυτά, η πιθανότητα να βρείτε κάτι ενδιαφέρον είναι χαμηλή, επειδή στο παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε έναν χαμηλό αριθμό ανθρώπων, άρα είχαμε περιορισμένη δυνατότητα προτάσεων σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

  Τώρα φανταστείτε τι προτάσεις μπορεί να λαμβάνατε, αν ανακοινώνατε ότι διαθέτετε αυτό το ποσό και αναζητάτε κάτι να αγοράσετε, σε ολόκληρη τη γειτονιά σας, ή ακόμα και στην πόλη σας ή σε ολόκληρη την Ελλάδα! Με το CoinMad, αυτή η δυνατότητα επεκτείνεται στο μέγιστο δυνατό, λόγω του ότι μπορείτε να δέχεστε προτάσεις από όλο τον κόσμο!!
 3. Μπορώ να ψάξω δώρο για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό;
  Προς το παρόν η υπηρεσία μας δεν επιτρέπει ποσά μικρότερα από 1 (ευρώ, δολλάριο Η.Π.Α., λίρα αγγλίας) ή παραπάνω από 5000 (ευρώ, δολλάρια Η.Π.Α., λίρες αγγλίας).
 4. Αφού χρησιμοποιήσω το "Βρες Δώρο", για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να δέχομαι προτάσεις;
  Η κάθε σας αναζήτηση δώρου είναι διαθέσιμη 365 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να δέχεστε προτάσεις προϊόντων ή υπηρεσιών από πωλητές ή καταστήματα.
 5. Πώς θα κατεβάσω την εφαρμογή για κινητά "Βρες Δώρο";
  Παρακαλώ δείτε αυτή τη σελίδα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
 1. Παρέχετε εξειδικευμένες υπηρεσίες για καταστήματα στο διαδίκτυο;
  Βεβαίως! Αν έχετε κάποιο κατάστημα στο διαδίκτυο, είστε τυχεροί αν συμμετέχετε στο CoinMad! Σας βοηθάμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας!

  Παρέχουμε όλα τα κάτωθι :
  - banner (250x250 στο sidebar)
  - εισαγωγή όλων των προϊόντων σας στη βάση μας, μέσω συνδέσμου για το xml αρχείο του καταστήματός σας. - αυτόματη ανανέωση του καταλόγου σας.
  - αυτόματες προτάσεις των προϊόντων σας σε χρήστες που ψάχνουν κάτι να αγοράσουν (θα λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση μέσω email).
  - συμμετοχή στην πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά ΒΡΕΣ ΔΩΡΟ!
  - προβολή σε social media sites όπως Facebook, Twitter κτλ.

  Επιπλέον, παρέχουμε μεγαλύτερη στόχευση και προβολή μέσω λέξεων-κλειδιών και banners, δείτε όλες μας τις υπηρεσίες εδώ.
 2. Είμαι ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στο διαδίκτυο. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες σας;
  Απλώς συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.

  Αναλυτικές πληροφορίες για όλες μας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα καταστήματα - παρακαλώ δείτε εδώ.
 3. Πώς μπορώ να εισάγω μαζικά τα προϊόντα του καταστήματός μου στο CoinMad;
  Χρειάζεται να μας στείλετε το σύνδεσμο για το αρχείο XML των προϊόντων σας και θα τα εισάγουμε στο λογαριασμό σας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται επιπλέον κόπος για εσάς - το αρχείο XML θα πρέπει να δημιουργείται αυτόματα από το λογισμικό του online καταστήματός σας (ο τεχνικός του eshop θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει).
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: οι τιμές θα πρέπει να περιέχουν το Φ.Π.Α.
 4. Ποιές θα πρέπει να είναι οι προδιαγραφές για το αρχείο XML;
  Δεχόμαστε όλους τους έγκυρους τύπους XML.

  Σε αρκετές περιπτώσεις, το αρχείο XML παρέχεται από το διαδικτυακό σας κατάστημα αυτόματα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να το ζητήσετε από τους συνεργάτες που έχουν αναλάβει την τεχνική βοήθεια του καταστήματός σας.

  Εάν δεν έχετε ήδη έτοιμο κάποιο XML για κάποια άλλη online υπηρεσία, τότε οι προδιαγραφές ειδικά για το coinmad βρίσκονται σε αυτό το αρχείο (παρακαλώ προωθήστε το στον τεχνικό σας).
 5. Ποιές θα πρέπει να είναι οι προδιαγραφές για τα banners;
  JPG, JPEG, PNG ή GIF (χωρίς animation).Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis