ΣυνεργάτεςΠαραπέμψτε τους επισκέπτες ή/και τους εμπόρους σας, σε εμάς και κερδίστε προμήθεια ανά παραπομπή.

  • $0.20 προμήθεια ανά παραπομπή (εγγραφή χρήστη)
  • $5 προμήθεια ανά εγγραφή εμπόρου και μαζική εισαγωγή του καταλόγου του στο σύστημά μας
  • Γρήγορες πληρωμές
  • Ειδική προώθηση για συνεργάτες

Πως λειτουργεί;

Προσθέτετε ένα σύνδεσμο για το COINMAD στη σελίδα σας ή στα e-mail σας, ή σε ένα δημόσιο φόρουμ συζητήσεων, κλπ (ο σύνδεσμος θα δοθεί από εμάς και θα είναι διαθέσιμος μέσω του πίνακα ελέγχου συνεργάτη). Αυτός ο σύνδεσμος επίσης θα περιέχει το μοναδικό σας κωδικό. Κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ στο σύνδεσμό σας και κάνει εγγραφή στο COINMAD, εσείς θα κερδίζετε προμήθεια. Αν χρειαστείτε βοήθεια, η ομάδα Συνεργατών μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώσει με προτάσεις για τις καλύτερες πρακτικές για να βγάλετε χρήματα.

Εργαλεία, Στατιστικά και Υποστήριξη

Μέσω του πίνακα ελέγχου σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, όπως banners και σύνδεσμοι κειμένου, να βλέπετε στατιστικά και πολλά ακόμα! Αν χρειαστείτε βοήθεια, είμαστε στη διάθεσή σας. Έχουμε αναθέσει την όλη διαχείριση του προγράμματος συνεργατών μας, σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.


Εγγραφή

Έχουμε συνεργασία με το Shareasale, μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο του affiliate marketing. Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή. Είναι εντελώς δωρεάν.


Είστε ήδη συνεργάτης;

Συνδεθείτε εδώ
Γλώσσα

English
Greek
Twitter Facebook Youtube Blog RSS Blog

CoinMad.com © όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Φιλικά Sites: Διάσημοι, Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αρχιτεκτονική, Δωρεάν, Metropolis